• Archief
3e Bollenrit op zondag 18 april

3e Bollenrit op zondag 18 april

Op zondag 18 april 2010 organiseren De Rotaryclub Rijnwoude de 3e Bollenrit voor oldtimers, exotische newtimers (exclusieve auto’s) en cabrio’s. Dit wordt gedaan met een tweeledig doel: de deelnemers een sfeervolle onvergetelijke dag bezorgen én geld inzamelen voor een goed doel, een project in Afrika.

De rit start in Hazerswoude-Dorp bij de monumentale Hervormde Kerk vanaf 13 uur (aankomst v.a. 11.30 u parkeerterrein C1000 hoek Gemeneweg-Dorpsstraat). Daar komen de deelnemers al in de sfeer met een prachtige bloemenslinger op de auto en een fraai rallyschild. De organisatie zorgt voor een prachtige foto van alle equipes aan de start. U rijdt over de binnenwegen van het fraaie Groene Hart naar de Bollenstreek. Daar rijdt u langs fotogenieke locaties met uitzichten op de bloeiende bollenvelden. De organisatie belooft een nog mooiere route dan vorig jaar. Na een tussenstop is de finish bij De Gevulde Mand aan de Haven in Lisse. Een mooie lokatie voor de opstelling van de deelnemers en de prijsuitreiking. Afhankelijk van het weer tijd voor een drankje op het terras of de gezellige ruimte binnen de Gevulde Mand. Op korte loopafstand is het Museum de Zwarte Tulp www.museumdezwartetulp.nl over de geschiedenis van de Bloembollen en de bollenindustrie, alwaar een rondleiding mogelijk is.

Meer informatie is te vinden op www.bollenrit.nl

terug naar voorpagina