• Archief
Automerkenclubweekend 29 en 30 mei nieuw leven ingeblazen

Automerkenclubweekend 29 en 30 mei nieuw leven ingeblazen

Na 25 jaar organiseert Autotron Rosmalen op 29 en 30 mei 2010 het Automerkenclubweekend in Nederland. Het Automerkenclubweekend werd begin jaren 80 georganiseerd in het toenmalige Autotron in Drunen in samenwerking met het Veronica televisieprogramma ‘De Heilige Koe’. Het evenement was zo uniek en populair dat het uit zijn jasje groeide en er moest worden uitgeweken naar de veiling in Elshout. Nadat het Autotron in 1986 verhuisde naar Rosmalen werd het ‘Automerkenclubweekend’ niet meer gehouden.

De traditie zal vanaf dit jaar weer worden voortgezet. Uw club wordt bij deze van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit grandioze evenement. Speciaal hiervoor wordt de Evenementenhal van het Autotron gereserveerd om alle Nederlandse Merkenclubs ruim de gelegenheid te geven om zich goed te presenteren aan een groot publiek.

Het Automerkenclubweekend maakt onderdeel uit van het evenement ‘100 Jaar Rallysport’, wat voor de eerste keer zal worden gehouden. Vele rijders en rallyauto’s uit het verleden en heden zullen hun opwachting maken tijdens dit spectaculaire weekend. Veel rallyauto’s zijn afgeleid van productieauto’s, die in de showrooms stonden of staan. Van diverse clubauto’s zullen rallyuitvoeringen te zien zijn tijdens het weekend.

Meer informatie is te vinden op www.rallyhistorie.nl

terug naar voorpagina