• Archief
After Winter Tour zondag 21 maart

After Winter Tour zondag 21 maart

Zondag 21 maart 2010 kunt u tijdens de After Winter Tour uw oldtimer na een lange winter weer ‘van stal’ te halen. De organisatie van de After Winter Tour is in handen van de Dutch MG Car Association. Zoals bij alle evenementen van de Dutch MG Car Association zijn ook deelnemers met andere merken klassiekers van harte welkom.

De After Winter Tour is een prachtige toertocht van ongeveer 90km, die start vanuit Almere en u door en rondom de Flevopolder voert. Laat u (ver)voeren door de Hollandse polder en de Veluwe rand en verbaas uzelf over hoe mooi het Hollandse landschap na de winter weer volledig openbloeit.

Tijdens deze traditionele eerste toertocht van het jaar kunt u op diverse plaatsen stoppen voor het bezichtigen van bezienswaardigheden, een kop koffie of een lunch. Lekker genieten dus na de verplichte winterstop.

Inschrijven en meer informatie via: www.dmgca.nl

terug naar voorpagina