• Archief
Oldtimershow Blokkerse Oldtimer Club 5 en 6 juni

Oldtimershow Blokkerse Oldtimer Club 5 en 6 juni

De Blokkerse Oldtimer Club bestaat als sinds 1989 en telt meer dan 325 leden. De club kenmerkt zich als een zeer actieve club. De doelstelling van de Blokkerse Oldtimer Club is het regelmatig bijeenbrengen van liefhebbers van oldtimers en alles wat daarbij hoort. De club organiseert dan ook een groot aantal oldtimerevenementen met als hoogtepunt een jaarlijkse oldtimershow. Op 5 en 6 juni 2010 is het weer tijd voor deze jaarlijkse oldtimershow.

Op zaterdagavond 5 juni is er een rondrit voor alle voertuigen waaraan gratis kan worden deelgenomen. De rit begint om 18.00u en start op het terrein van Kruidenier Foodservice, in Blokker (NH). De volgende dag, zondag 6 juni, wordt vanaf 10.00u op hetzelfde terrein een oldtimershow gehouden. Tijdens de oldtimershow zijn er oldtimer auto’s, vrachtauto’s, motoren, bromfietsen, tractoren en zelfs stationaire motoren te bewonderen. Ook zijn er diverse kramen waar aanverwante artikelen aan de man worden gebracht. Voor de kinderen is er een speelhoek ingericht. De show is voor deelnemers wederom gratis. Bezoekers betalen 5,00 euro per persoon.

Meer informatie en opgeven via: www.blokkerseoldtimerclub.nl

terug naar voorpagina