• Archief
Toekomst kilometerheffing onzeker

Toekomst kilometerheffing onzeker

Met de val van kabinet staat ook de invoering van de kilometerheffing op losse schroeven. Onduidelijk is of het CDA de kilometerheffing nog langer wil steunen. Het is erg onzeker of de van meet af aan omstreden kilometerheffing in het verkiezingsprogramma van het CDA terug zal komen.

Na het tumult rondom de bijtelling van youngtimers en het bevriezen van de datum waarop oldtimers worden vrijgesteld van de houderschapsbelasting is het voor (oldtimer) autobezitters nu afwachten wat er nu werkelijk gaat gebeuren. Binnen het CDA gaan er in ieder geval stemmen op om de voorbereidingen van de kilometerheffing stop te zetten.

Ondertussen is de PvdA woest en de VVD blij met de opmerkingen over de kilometerheffing uit de CDA geledingen. Wellicht dat de kilometerheffing toch nog inzet gaat worden van de verkiezingcampagne?

terug naar voorpagina