• Archief
Kiwanis Classic Tour 2010 zondag 25 april

Kiwanis Classic Tour 2010 zondag 25 april

Op zondag 25 april 2010 organiseert de Kiwanisclub Enschede-Usselo voor de 8e keer een tourrit voor classic cars / oldtimers onder de naam Kiwanis Classic Tour 2010.

De tocht voert langs landelijke wegen door de mooiste streken in het Nederlands-Duitse grensgebied. Over de keuze van de route waren de deelnemers aan de ritten van de afgelopen jaren zonder uitzondering erg enthousiast. De navigatie gaat met het zeer eenvoudige bolletje-pijltje systeem.

Ook dit jaar zal de opbrengst van de Classic Car Tour weer besteed worden aan een project dat gericht is op het welzijn van kinderen: De Stichting Hakuna-Matata ten behoeve van een schoolproject in Burkina Faso. (meer info.: www.hakuna-matata.info )

Deelname staat open voor auto’s tot en met bouwjaar 1976. Voor geïnteresseerden heeft de organisatie een speciaal arrangement met overnachting in de aanbieding zodat u ’s morgens fit van start kunt gaan.

Voor nadere informatie en een inschrijvingsformulier kunt u terecht op: www.kiwanis-enschede-usselo.nl.

terug naar voorpagina