• Archief
Oost Brabant Rit op 11 april

Oost Brabant Rit op 11 april

Op 11 april zal de Oost-Brabant Rit (OBR) voor de 48e keer verreden gaan worden. Voor ieder niveau is er een uitdagend traject uitgezet. Voor een ontspannen rit met uw oldtimer komt u deze dag zeker aan uw trekken in de recreative klasse. Maar u kunt ook meedoen aan een eenvoudige kaartlees rit bij de toerklasse. En voor de echte fanatiekelingen is er natuurlijk de sport klasse met herconstructies. De echte rally-equipes kunnen na een lange winterstop weer ingespeeld op elkaar raken.

De Oost Brabant Rit wordt georganiseerd door een van de oudste actieve autoclubs van Nederland te weten Automobiel Sport Club Boxmeer en omstreken. De club werd opgericht in 1957. Een verjongd bestuur laat weer een frisse wind waaien door de organisatie en is helemaal klaar voor de toekomst.

Start is bij hotel Riche in Boxmeer. Voor inschrijving en verdere informatie kunt u kijken op www.ascboxmeer.nl.

terug naar voorpagina