• Archief
Voorjaarsdag voor Oldtimervoertuigen op zondag 25 april

Voorjaarsdag voor Oldtimervoertuigen op zondag 25 april

Na maanden met vorst en sneeuw is het de hoogste tijd om uw klassieker te voorschijn te halen om weer eens lekker te kunnen rondtoeren en medeliefhebbers op te zoeken om een praatje mee te maken of om onderdelen te ruilen. Een mooie gelegenheid om na de lange winter de oldtimer weer van stal te halen is de Voorjaarsdag voor Oldtimervoertuigen op zondag 25 april 2010. Heeft u zelf (nog) geen klassieker dan is het een aanrader om naar al dat moois te komen kijken.

De Oldtimer Voorjaarsdag wordt georganiseerd door de Voorschotense Oldtimer Vereniging en is bedoeld voor alle mogelijke soorten klassieke voertuigen met bouwjaar van vóór 1978, zoals: (brom)(bak)fietsen, motoren, (vracht)auto’s, tractoren en stoommachines.

De locatie is uniek gelegen aan het Valkenburgse meer, heeft een ruim parkeerterrein en er is een gezellige horecagelegenheid waar u zowel binnen als buiten op het terras kunt zitten. Het Valkenburgse meer ligt aan de A44, afslag Leiden-Zuid (vanuit Den Haag neemt u afslag 9 en vanuit Amsterdam neemt u afslag 8), waar u de borden kunt volgen naar het Valkenburgse meer en restaurant-partycentrum De Tender, J. Pellenbargweg 2, 2235 SP Valkenburg (ZH).

Het programma voor deze dag is grotendeels gratis en vrijblijvend en kunt u geheel zelf invullen.
Vanaf 11:00 uur tot 17:00 uur bent u doorlopend welkom om te verzamelen op het parkeerterrein waar de klassiekers geshowd en bekeken kunnen worden en waar u de mogelijkheid heeft om onderdelen of boekwerken te ruilen.

Indien u het leuk vindt om een toer/puzzelrit in de omgeving te maken dan is dit mogelijk. Een routeboekje is te koop voor slechts € 3,-. Voor zowel auto’s en motor als voor brommers. Bovendien kunt u op vertoon van dit boekje bij De Tender gebruik maken van een leuke aanbieding. De start van de toer/puzzelrit is tussen 11:30 uur en 12:00 uur en de prijsuitreiking van de winnaar staat rond 16:00 uur gepland. Daarnaast is er ook nog een mogelijkheid om in de middag deel te nemen aan een leuke behendigheidsproef.

Wilt u aan deze Voorjaarsdag deelnemen, meldt u zich dan bijvoorkeur aan vóór 21 april 2010 via website www.vovnieuws.nl

terug naar voorpagina