• Archief
Oranje Oldtimerrit 30 april in Barneveld

Oranje Oldtimerrit 30 april in Barneveld

De succesvolle Oranje Oldtimerrit staat ook dit jaar met Koninginnedag in Barneveld weer op het programma. De organisatie heeft twee verschillende routes uitgezet in de omgeving van Barneveld. Na afloop worden de oldtimers aan het publiek getoond op de parkeerplaast naast het Torenplein, nabij de start. Beide routes komen langs de verzorgingshuizen Nebo en Elim in Barneveld en Nieuw-Avondrust in Voorthuizen. Veel bewoners van de verzorgingshuizen genieten van het bekijken van de auto’s uit de tijd van hun jeugd. De 60-km-route is voor auto’s, motoren en bromfietsers; speciaal voor langzaam rijdende voertuigen, zoals tractoren, is er een 25 km route uitgezet voor de deelnemers.

Om de organisatie in goede banen te leiden moet er voorafgaande worden ingeschreven. Meer informatie is te vinden op: www.oranjestichtingbarneveld.nl

terug naar voorpagina