• Archief
Austro-Daimler en Steyr

Austro-Daimler en Steyr

‘Rivalen bis zur Fusion; Die frühen Jahre des Ferdinand Porsche’. Onder deze naam is onlangs een boek verschenen dat het bijzondere verhaal van deze roemruchte Oostenrijkse bedrijven die door de banken werden gedwongen te fuseren verteld. Door het verhaal van deze bedrijven loopt dat van Ferdinand Porsche die bij beide bedrijven op het technische vlak een grote rol heeft gespeeld. In dit Duitstalige boek wordt ondersteund met meer dan 400 historische afbeeldingen de geschiedenis vastgelegd. Vele afbeeldingen zijn niet eerder gepubliceerd. Het 291 bladzijden tellende boek biedt bovendien een overzicht van de geproduceerde modellen, informatie over het personeel, de sportieve successen en productiecijfers.

ISBN 9783205776390

terug naar voorpagina