• Archief
CDA laat kilometerheffing vallen

CDA laat kilometerheffing vallen

Het CDA gaat definitief niet verder met het voorgestelde systeem van kilometerheffing. In het CDA-verkiezingsprogramma komt wel een vorm van beprijzing terug, maar dat zal er in ieder geval heel anders uit zien. Een bepaalde vorm van kilometerbeprijzing is volgens het CDA in de toekomst onvermijdbaar.

Bij OldtimerNieuws zijn we benieuwd welke kant het met het belasten van het autorijden in Nederland op zal gaan. Laten we hopen dat toekomstige plannen genuanceerder worden gemaakt en dat de haalbaarheid beter wordt bekeken. Schadelijke neveneffecten voor oldtimersbezitters, we willen immers wel kunnen blijven rijden, moeten daarbij kritisch worden bekeken. De schade die de Christen Unie inmiddels heeft aangebracht, door de datum waarop een oldtimer belastingvrij wordt te bevriezen per 1 januari 2012, is velen nog steeds een doorn in het oog en kan wellicht meteen in de nieuwe plannen van een volgend kabinet worden meegenomen?

terug naar voorpagina