• Archief
Car Fair 2010 op 18 juli in Alkmaar

Car Fair 2010 op 18 juli in Alkmaar

Zondag 18 juli vormt Evenemententerrein Alkmaar aan de Olympiaweg het decor voor een levendig programma vol muziek, entertainment en motorische rijkdom.

De Car Fair staat open voor alle bijzondere voertuigen van klassieke oldtimers, bussen en USA cars tot aan nieuwe exclusieve auto’s, sportwagens, limousines en touringcars. Er is dus voor iedereen wat te zien en te beleven deze dag. Veel van de auto’s die te zien zijn, zijn te koop of te huur.

De voorbereidingen zijn in volle gang en het belooft een weergaloos spektakel te worden met ruim 12.000 m2 aan zeer exclusieve voertuigen, TOP artiesten, demonstraties, rondritten, fotoshoots, meet & greets, Ferrari-rijden, Hummer-rijden en voor de “allerkleinste” zijn er tal van kinderattracties.

Kijk voor meer informatie op: www.carfair.nl

terug naar voorpagina