• Archief
Aalsmeer Roest Niet zondag 13 juni

Aalsmeer Roest Niet zondag 13 juni

Op zondag 13 juni vertrekt vanuit Aalsmeer weer een toerrit voor oldtimer auto’s en motoren die minimaal 25 jaar oud zijn. ´Aalsmeer Roest Niet´ voert de deelnemers dit jaar door de Bollenstreek en een deel van het Groene Hart.

Aalsmeer Roest Niet is een evenement dat wordt georganiseerd door de Stichting Historische Bloemenrace Aalsmeer (HiBRA) en Winkeliersvereniging Aalsmeer Centrum (WVAC). Na de start van de eerste auto om 09.00 uur in Aalsmeer rijden de deelnemers een mooie toerrit met een lengte van circa 100 km. door het Groene Hart. Na de finish op het vernieuwde Praamplein in Aalsmeer zijn de auto´s en motoren ´s middags door het publiek op het plein te bezichtigen. De Aalsmeerse horeca zorgt ook dit jaar weer voor een gezellige sfeer op en rondom het plein. De prijsuitreiking in de diverse categorieën is rond 17.00 uur bij het hoofdpodium. Deelname is mogelijk met een auto of motor van vóór 1 januari 1985.

Het enthousiasme voor het evenement, vorig jaar waren er 198 inschrijvingen, is ook dit jaar weer groot. Met een maximum van 200 deelnemers raden de organisatie belangstellenden aan om niet te lang te wachten met inschrijven. Alle informatie over het evenement en het inschrijfformulier vindt u op www.aalsmeerroestniet.com

terug naar voorpagina