• Archief
Vijfde editie ‘De Elburgsche Poorte’ zondag 19 september

Vijfde editie ‘De Elburgsche Poorte’ zondag 19 september

Automobielclub “de Ellerijders” organiseert als sinds 1972 oriëntatie-, puzzel- en kaartleesritten. Sinds 2006 organiseert de Automobielclub “de Ellerijders” ook een kaartleesrit speciaal voor oldtimers, ‘De Elburgsche Poorte’. Op zondag 19 september 2010 wordt de vijfde editie van De Elburgsche Poorte verreden.

De Elburgsche Poorte bestaat uit diverse trajecten over een lengte van ongeveer 180 km, met daarin voor de Sportklasse verschillende systemen op kaartleesgebied en voor de Toerklasse een verrassingssystemen. Aan de hand van prachtig gekleurd kaartmateriaal wordt u 6 uur lang over de mooie wegen van Midden Nederland geleid.

Dit rit staat open voor klassieke / oldtimer auto’s die gekentekend zijn vóór 1 januari 1979.

Meer informatie over De Elburgsche Poorte is te vinden op www.ellerijders.nl

terug naar voorpagina