• Archief
Collector’s Originality Guide Triumph TR2 to TR8

Collector’s Originality Guide Triumph TR2 to TR8

In augustus 1953 kwam Triumph met de TR2 op de markt die na de nooit in productiegenomen TR1 er wel voor zorgde dat Triumph een succesvolle sportauto in de markt kon zetten. In 1975 komt Triumph met de TR7 om de succesvolle TR reeks door de jaren zeventig te loodsen. Helaas slaat de TR7 niet aan en ook van een Rover V8 voorziene TR8 kan het tij niet keren. In 1981 valt het doek voor de TR-reeks. Voor alle liefhebbers van de toch zeer succesvolle TR-reeks is er nu een samenvatting van alle drie eerder verschenen ‘Original’ edities waarbij de TR model-series van TR2 t/m TR8 tot in detail getoond worden. Uitgevoerd met uniek beeldmateriaal, onmisbaar bij restauratie, renovatie en model-identificatie. Daarnaast alle gegevens omtrent originaliteit: chassisnummers, productie-gegevens en jaar-na-jaar model wijzigingen.

ISBN 0760335761

terug naar voorpagina