• Archief
Politie zoekt oldtimercabrio’s geslaagde 1 aprilgrap

Politie zoekt oldtimercabrio’s geslaagde 1 aprilgrap

Schijnbaar schiet er bij de KLPD naast het flitsen van te enthousiast automobilisten toch nog wat tijd over voor een 1 aprilgrap.

Op de website van de politie is te lezen dat de KLPD op zoek is naar gele cabriolets in verband met vermeende aanpassingen in de arbowet die in 2011 voorschrijft dat alle hulpverleningsdiensten op autosnelwegen zich met gele voertuigen dienen te verplaatsen.

“Aangezien het vervangen van de huidige surveillanceauto’s een behoorlijke investering met zich meebrengt is uit belastingtechnische en kostenbesparende overwegingen gekozen voor oldtimers van 25 jaar en ouder. Particulieren die hun gele cabriolet aan de Verkeerspolitie willen verkopen kunnen vanmiddag vanaf vier minuten over één hun auto laten keuren op het hoofdkantoor van het KLPD in Driebergen.”

Nee, laat uw gele cabrio maar in de garage staan…….

terug naar voorpagina