• Archief
Citromobile 1 en 2 mei

Citromobile 1 en 2 mei

Met meer dan 160 (internationale) standhouders op 14.000 m2 beursvloer is ook voor 2010 Citromobile een niet te missen evenement voor elke Citrofiel. Citromoblie wordt dit jaar al voor de 16e keer georganiseerd in de Utrechtse Veemarkthallen. Vorig jaar trok het evenement maar liefst 10.000 bezoekers.

Afgelopen november hebben de Nederlandse Citroën clubs samen met de organisatie van CitroMobile het thema voor 2010 vastgesteld op: “Citroën en Milieu”. De bezoekers kunnen dan ook een uitgebreide overzichtstentoonstelling rondom dit thema verwachten.

Niet alleen binnen, maar ook grote de parkeerplaats bij de Veemarkthallen is het traditioneel veel te zien tijdens Citromobile. Bezitters van een Citroën mogen tijdens de beurs hun auto’s gratis parkeren op het grote terrien parkeren. Het resultaat zal ook dit jaar weer de grootste verzameling Citroën op één plek in Nederland zijn.

Meer informatie is te vinden op www.citromobile.nl

terug naar voorpagina