• Archief
Oldtimers for Oldtimers rit zondag 16 mei

Oldtimers for Oldtimers rit zondag 16 mei

De Lions Clubs van Opmeer en Hoorn houden gezamenlijk een Oldtimers for Oldtimers rit. Op zondag 16 mei zullen eigenaren van Oldtimers, prachtige automobielen uit de vorige eeuw, de senioren uit die zelfde vorige eeuw meenemen op een rit door de omgeving. Het plan is om 100 Oldtimers bij elkaar te krijgen.

Het startschot van de rit wordt rond 13:00 uur gegeven op de parkeerplaats van de firma Loos in Wognum. Vooraf daaraan kunnen de paradepaardjes ruimschoots bewonderd worden. Vanuit Wognum gaan de chauffeurs de gasten ophalen bij hun woning.

De rit eindigt rond 15:30 uur bij Restaurant de Nadorst in Blokker. Daar is tijd voor de chauffeurs en gasten voor napraten onder het genot van een drankje.

Meer informatie via oldtimer@quicknet.nl

terug naar voorpagina