• Archief
Venniper Koninginnerit op 2 mei

Venniper Koninginnerit op 2 mei

De Venniper Koninginnerit is één van de grotere evenementen op haar terrein. In tegenstelling tot de naam wordt de rit op 2 mei verrreden. De Venniper Koninginnerit is echte oldtimerrit voor de liefhebber van stijl en plezier, harmonieus hand in hand. Een brede verzameling van veelal exclusieve automobielen waar iedereen even aan kan snuiven en de trotse bezitters om details kan vragen.

De rit is bovenal een Venneps evenement en dus zijn start en finish in de dorpskern. De rit gaat steeds naar mooie plekjes in de wijde omgeving. De Venniper Koninginnerit is in principe voor iedereen bestemd met een auto uit 1975 of ouder (jaar eerste toelating RDW). In speciale gevallen kan voor een bijzondere auto een uitzondering gemaakt worden (beoordeling bestuur).

Er is de keuze uit twee verschillende ritten, die op dezelfde dag gehouden worden. De Toerrit zal een gezelligheidsrit worden en zich voornamelijk afspelen in de Haarlemmermeer polder, de bakermat van ons evenement, en zal een aantal kernen aandoen. In deze rit is geen wedstrijdelement aanwezig doch voor deze rit is er wel de verschijningsprijs. Wij verwachten dat u veel aandacht besteedt aan uw outfit passend bij de auto. De Sportklasserit zal bepaalde wedstrijd elementen met het navigeren in verschillende vormen en regularities. Voor deze rit is er de ritprijs te winnen.

Meer informatie is te vinden op: www.vkrit.nl

terug naar voorpagina