• Archief
Hemelvaartrit HW & VC

Hemelvaartrit HW & VC

De HW&VC Midden Brabant is een Oldtimerclub niet voor een speciaal merk of voor een categorie van oldtimervoertuigen, maar voor liefhebbers van alle gemotoriseerde werk- en voertuigen. Zo zijn er in de HW&VC, naast autoliefhebbers ook veel leden die een oldtimer motor, bromfiets of tractor hebben. Verder zijn er leden met historische werktuigen en stationair motoren zoals dorskasten etc. De HW&VC is door een tiental Oldtimerliefhebbers opgericht in 1993 te Berlicum. Op dit moment telt de club ongeveer 200 leden. Op 13 mei, Hemelvaartsdag, organiseert HW & VC Midden Brabant traditioneel een Hemelvaartrit. Een rit voor oldtimer auto’s, motorfietsen en bromfietsen.

Meer informatie is te vinden op: www.hwenvcmiddenbrabant.nl

terug naar voorpagina