• Archief
Kennismaken met de Slowlane op 22 april

Kennismaken met de Slowlane op 22 april

Onder naam Slowlane is Nederland weer een onderneming rijker. Slowlane is opgezet door Frenck Verheijen, Bram Veldhuis en Michel van der Wielen, die allemaal, ieder op hun eigen manier, een band hebben met oldtimers. De drie heren hebben het goed met ons voor. Leef je leven niet (alleen) in de ‘fast lane’, maar neem de ‘slow lane’ is hun motto. Onder de namen Slowlane Classics & Coaching, Slowlane Business & Owners Club en Slowlane Classics & Rent bieden ze een scala aan diensten. Zoals de (ronkende) namen al doen vermoeden helpen ze u graag wat meer te genieten van het leven maar verliezen ze de commercie niet uit het oog. De verbindende factor daarbij is de passie voor oldtimers.

Kennismaken met Slowlane kan op donderdag 22 april tijdens het open huis op landgoed Rhederoord in De Steeg bij Arnhem. Aansprekende klassieke auto’s uit het Slowlane Classics & Rent wagenpark zijn hier niet alleen aanwezig maar ook beschikbaar voor een ‘experience’, hiermee wordt bedoeld: zelf rijden. Prominente sprekers houden een lezing over Slow Management en authentiek leiderschap. Uiteraard wordt voorzien in ‘Slowfood’ van vooraanstaande kwaliteit uit de gastronomische landgoedkeuken van Rhederoord. Toch maar even in de agenda zetten?

Meer informatie is te vinden op: www.slowlane.nl

terug naar voorpagina