• Archief
Vakantietip: rondrit in BMW-oldtimer door München

Vakantietip: rondrit in BMW-oldtimer door München

Deze zomer heeft het BMW-museum voor de liefhebbers van het merk wel iets heel bijzonders in de aanbieding: een rondrit in een BMW oldtimer met chauffeur. Voor de rondrit heeft BMW een paar hele bijzondere oldtimers van stal gehaald, onder andere uit de jaren dertig een BMW 326 en 335 cabriolet en uit de jaren vijftig BMW 502 cabriolet, beter bekend als “Barock Engel”. Het lijstje wordt compleet gemaakt met letterlijk een unicum, een BMW 3200 CS cabriolet waar ooit maar één exemplaar van is gebouwd.

De ongeveer drie uur durende rondrit start bij het BMW-Museum en gaat langs het “BMW-Verwaltungshochhaus”, de “BMW-Welt”, vervolgens naar het de BMW-fabriek die normaal niet openstaat voor gasten om dan “BMW Classic” aan te doen, waar een hapje en drankje klaar staat. Als toetje wacht nog een rondrit door het oude stadscentrum van München. Voor slechts 90 euro mag u al dit moois meemaken. Weet u al waar de reis naar toe gaat deze zomer?

Meer info is te vinden op: www.bmw-museum.de

terug naar voorpagina