• Archief
Rode Kruis regio rally Utrecht 2010

Rode Kruis regio rally Utrecht 2010

Op zondag 4 juli 2010 organiseert het Rode Kruis Utrecht de ‘Rode Kruis regio rally Utrecht 2010’ voor bezitters van een oldtimer van minstens 25 jaar.

De rally start vanaf ‘Huize Goudestein’ in Maarssen, waarna de deelnemers van het prachtige Utrechtse landschap gaan genieten. De rally zal, naast behendigheidsaspecten, vooral draaien om pure ontspanning voor het goede doel.

De opbrengst van de rally is bedoeld voor een aangepaste vakantie voor ouderen en chronisch zieken. De reden dat er gekozen is voor de aangepaste vakantie voor de ouderen en chronisch zieken, is dat er in de huidige samenleving vaak weinig of geen tijd wordt vrijgemaakt voor deze mensen. Het Rode Kruis vindt dit geen goede zaak en hopen daarom op zoveel mogelijk enthousiaste deelnemers die met ons
meerijden op 4 juli 2010.

Meer informatie is te vinden op www.rkum.nl/rally

terug naar voorpagina