• Archief
Hemelvaartsdag Cars, Bikes, Stars & Stripes

Hemelvaartsdag Cars, Bikes, Stars & Stripes

Liefhebber van Amerikaanse oldtimers of alles wat met het land “van de ongebrensde mogelijkheden” te maken heeft? Op Hemelvaartsdag 13 mei 2010 wordt aan de Jonkerstraat in Waarland, de tweede editie van Cars, Bikes Stars & Stripes georganiseerd.

Het is een Amerikaanse dag voor het hele gezin waar tussen 13.00 uur en 20.00 uur Amerikaanse auto’s en motoren (oldtimers en youngtimers) op het terrein worden gepresenteerd. Er zal ook plaats zijn voor customfietsen. Op Hemelvaartsdag 13 mei 2010 wordt aan de Jonkerstraat in Waarland, de tweede editie van Cars, Bikes Stars & Stripes georganiseerd.

Het is een Amerikaanse dag voor het hele gezin waar tussen 13.00 uur en 20.00 uur Amerikaanse auto’s en motoren (oldtimers en youngtimers) op het terrein worden gepresenteerd. Er zal ook plaats zijn voor customfietsen. Tijdens het evenement spelen drie live bands: Three farmerboys, Jitterbug en El Rio Trio.

Naast het bekijken van de auto’s, motoren en fietsen kan er onder andere ook op een mechanische rodeostier worden gereden. Ook voor de kinderen zal er van alles te doen zijn. Er staan diverse stands met leuke handel. De toegang en het parkeren is gratis, ook de rodeostier, luchtkussen en ander kinderentertainment is gratis.

Meer informaties is te vinden op: www.cbsswaarland.nl

terug naar voorpagina