• Archief
Pinksterweekend Wings & Wheels Zeeland

Pinksterweekend Wings & Wheels Zeeland

Voor de vijfde maal in successie vindt op het Vliegveld Midden-Zeeland Wings & Wheels plaats. Dit jaar groter dan ooit en verspreid over twee dagen. Met op zaterdag onder andere Wings to Victory en op zondag de Molentocht voor oldtimers en een wervelende airshow. Twee dagen vol met shows, beurzen, demonstraties, oude en nieuwe vliegtuigen, oldtimers en legervoertuigen.

Het grootse kijk-, vlieg-, rij- en doe-spektakel kent tientallen verschillende activiteiten, variërend van poffertjes eten tot ballonrondvluchten. In het programma staan alle activiteiten op een rij. Voor volwassenen, maar vooral ook voor kinderen. Voor hen is er een speciaal interactief kinderprogramma met op zaterdag professionele begeleiding. Maar ook op zondag zijn kinderen van harte welkom, er is genoeg te doen en te spelen.

Meer informatie is te vinden op: www.zeelandnet.nl/wingsandwheels/algemeen/

terug naar voorpagina