• Archief
Kampeerweekend 28-30 mei luchtgekoelde VW’s

Kampeerweekend 28-30 mei luchtgekoelde VW’s

Air to Move, de club voor de luchtgekoelde boxermotor in Noord Nederland houdt dit jaar haar 8e meeting onder de noemer “Sellingen 2010”. Deze zal gehouden worden van 28 tot en met 30 mei 2010. Dit meeting is bedoeld voor alle Volkswagens met een luchtgekoelde boxermotor, zoals de kever, bus, kübelwagen, buggy, trike en voor de luchtgekoelde Porsche. Van oldtimer tot youngtimer.

Velen hebben vorig jaar de weg naar Sellingen al gevonden en voor de komende meeting hopen we nog meer bezoekers te ontvangen. De meeting van Air to Move werd voorheen gehouden in het recreatiepark “Borgerswold” te Veendam, maar door de groei van het evenement is er uitgeweken naar camping “De Barkhoorn” in Sellingen. Tijdens het weekend is er een zeer gevarieerd programma met activiteiten. Als het weer het toelaat gaan er teams van bezoekers, kampeerders en clubs touwtrekken te water, wotdt er gebalanceerd met de kever op een wipwap en is er een rondrit door de regio. Dit zijn maar een aantal voorbeelden, het zal een gezellig weekend worden in een van de mooiste regio’s van Nederland.

Op het veld waar de meeting gehouden wordt kunnen de bezoekers ook kamperen, dit natuurlijk voor een gereduceerd campingtarief ook zal er weer een onderdelen en warenmarkt zijn. Meer informatie is te vinden op: www.airtomove.nl

terug naar voorpagina