• Archief
Rode Kruis Eenden Rally 11 september

Rode Kruis Eenden Rally 11 september

Het Rode Kruis district Drenthe organiseert een toertocht door de provincie voor 2CV’s, en natuurlijk zijn ook de eenden derivaten, zoals de Dyane, Mehari, Ami en bijvoorbeeld Lomax van harte welkom! De eenden vertrekken rond 11.00 uur uit Assen en de route brengt de deelnemers langs een aantal van de mooiste plekjes van Drenthe om aan het einde van de middag te finishen op het beroemde TT circuit van Assen.

De opbrengst van de Rode Kruis Eenden Rally komt ten goede aan de Drentse Vakantieweek. Deze vakantieweek wordt georganiseerd door het Ned. Rode Kruis District Drenthe, en is bedoeld voor ouderen met een lichamelijke beperking. Bijzonder is dat ook de partners van deze ouderen mee kunnen, en voor een weekje de zorg uit handen kunnen geven.

De organisatie belooft een een afwisselend programma, met diverse stops, behendigheidsproeven en andere leuke verrassingen voor mens en eend.

Met informatie is te vinden op: www.rodekruiseendenrally.nl

terug naar voorpagina