• Archief
BMW Classic nu ook voor onderhoud en onderdelen

BMW Classic nu ook voor onderhoud en onderdelen

De oldtimer en youngtimer-afdeling van BMW, BMW Classic is al jarenlang een bericht. De service van BMW Classic is is sinds kort verder uitgebreid. Eigenaren van BMW gebouwd tot en met de jaren tachtig kunnen nu weer BMW zelf terecht voor onderhoud, reparatie en restauratie. Dat daarbij gebruik gemaakt wordt van zoveel mogelijk originele BMW-onderdelen spreekt natuurlijk vanzelf. Op dit moment beschikt BMW Classic over een voorraad van ongeveer 30.000 onderdelen, met name van de naoorlogse modellen.

Volgens BMW rijden er wereldwijd nog zo’n 600.000 BMW’s rond die binnen de doelgroep van BMW Classic vallen. Dat aantal wordt nog eens aangevuld met 70.000 motorfietsen. Voor al deze oldtimer en youngtimer voertuigen is er ook een catalogus waarmee online gezocht kan worden naar net ene ontbrekende onderdeel. De catalogus is te vinden op: www.bmw-classic.com

terug naar voorpagina