• Archief
USA Show and Shine op 6 juni in Balkbrug

USA Show and Shine op 6 juni in Balkbrug

Op zondag 6 juni wordt in het Overijsselse Balkbrug weer een USA Show and Shine georganiseerd. De afgelopen twee jaar was het tweedaagse treffen een groot succes. Voor 2010 is evenement teruggebracht naar één dag, de zondag. Dan worden alle liefhebbers van Amerikaans transport weer in Balkbrug verwacht om naar Amerikaanse oldtimers, burnouts en natuurlijk alles wat enigszins verwant is aan het thema te komen kijken. Het geheel wordt omschreven als een treffen voor alle Amerikaanse voertuigen, oud en nieuw, groot en klein. Op zondagmiddag heeft de organisatie gezorgd voor live muziek, ditmaal gebracht door de Stingrays. Natuurlijks is er ook van alles rondom de “American lifestyle” te vinden en is er de “General Lee” (u weet wel, van de Dukes of Hazard) om mee op de foto te gaan. Ook aan de kinderen is gedacht door een springkussen en andere leuke activiteiten.

Meer informatie is te vinden op www.usashowandshine.nl

terug naar voorpagina