• Archief
Promotie Zwolle met A-Ford uit 1929

Promotie Zwolle met A-Ford uit 1929

Bert Guezen wil met een oldtimer die hij heeft aangeschaft een nieuwe impuls geven aan het promoten van Zwolle. De A Ford Roadster Cabriolet uit 1929 zal worden ingezet bij oldtimer toertochten in het hele land. Zwolle telt momenteel 21 oldtimer auto’s en 11 oldtimer motoren (van 1920 tot 1940). Daarnaast zijn er meer dan tweeduizend ‘classic cars’ en ‘jong classic cars’ tot 1985. Op de oldtimer en classic cars dagen komen vaak duizenden mensen af. Door middel van de opvallende reclame op de beide reservewielen van de A Ford wordt de aandacht gevestigd op Zwolle en de Bed & Breakfast van Bert Guezen. Inmiddels is hij aangesloten bij de Federatie Historische Automobiel en Motorfietsenclubs en de A Ford Club Nederland.

Ook wordt er al druk gemaild en foto’s uitgewisseld met Amerikaanse en Canadese verenigingen. Zwolle heeft al een oldtimer caravan vereniging, maar volgens Guezen is het nu ook wel eens tijd voor een eigen Zwolse Oldtimer en Classic Cars Club. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Guezen door te mailen naar info@bbdebeuk.nl

Bron en foto: brugmedia.nl

terug naar voorpagina