• Archief
Oldtimer weekend “De Walm” in Zundert

Oldtimer weekend “De Walm” in Zundert

Op 29 en 30 mei 2010 vindt in Zundert de vijfde editie van Oldtimerweekend “De Walm” plaats. De Walm is vrij toegankelijk en gratis voor iedereen, het maakt niet uit of u wel of geen oldtimer heeft. Er zullen onder andere oldtimer auto’s, motoren, tractoren, fietsen, brommers, vrachtauto’s en legervoertuigen tentoongesteld worden.

De Walm heeft tot doel om liefhebbers van oldtimers bij elkaar te brengen en samen een vooral gezellig weekend te beleven. Bezoekers met en zonder voertuig zijn welkom vanaf zaterdagmorgen 9 uur tot zondagmiddag 5 uur. Voor de kinderen is er een springkussen, spelletjes enz. Op zaterdag (ochtend) en zondag (ochtend) zijn er ritten voor auto’s, legervoertuigen, tractoren en brommers. Deelnemers die het hele weekend willen meemaken wordt de mogelijkheid geboden om te kamperen.

Meer informatie is te vinden op: www.dewalm.nl

terug naar voorpagina