• Archief
Tweede Pinksterdag Smokkelrit Tilburg

Tweede Pinksterdag Smokkelrit Tilburg

Traditioneel vindt op Tweede Pinksterdag (24 mei) de oldtimerrit Tilburg -Turnhout plaats. De rit is bedoeld voor alle auto’s van 25 jaar en ouder. Ruim honderdvijftig oldtimers nemen deel aan deze rit die vooral bekend staat als de Smokkelrit. De organisatie ligt in handen van de stad Turnhout en de gemeente Tilburg.

De start is om 11.30 uur op het Willemsplein in Tilburg en vervolgens rijdt de stoet via mooie binnenwegen naar het eindpunt in Turnhout. De rit eindigt rond 15.00 uur in het stadspark in Turnhout. Dit jaar heeft de smokkelrit de zestiger jaren als thema. Deelnemers wordt gevraagd om zich in de stijl van de ‘sixties’ uit te dossen. Er ligt een prijs klaar voor de best geklede deelnemer. Ruim 150 deelnemers nemen deel aan de Smokkelrit hebben zich dit jaar voor de oldtimerrit aangemeld.

terug naar voorpagina