• Archief
Zondag Eerste Pinksterdag 6 uren van Leuven

Zondag Eerste Pinksterdag 6 uren van Leuven

Ook in België is tijdens Pinksteren wat te beleven voor oldtimerliefhebber. Na het succes van 2008 en 2009 richt OCMB op zondag 23 mei opnieuw de Zes uren van Leuven in. De Zes uren van Leuven bestaat uit twee delen. Er is de Retro 6u van Leuven, een VAS classic rittensport, en de Toer Retro 6u van Leuven, een toeristische rondrit voor oldtimers en cabrio’s. De Retro 6u van Leuven zijn een oriëntatie- en navigatiewedstrijd met eenvoudige bol/pijl situaties en kaartleesopdrachten, net als vroeger. De wagens zullen om 9uur starten vanop het Martelarenplein. De eerste deelnemers van de Toer Retro 6u van Leuven vertrekken om 10.30u vanuit Wijgmaal. Langsheen het traject moeten de chauffeurs een routebeschrijving volgen aan de hand van eenvoudige bol/pijl situaties met herkenningspunten en afstanden. Eindpunt is het Martelarenplein in Leuven.

Meer informatie: www.retro6uvanleuven.be

terug naar voorpagina