• Archief
Eerste Pinksterdag Classic Car Morning Zandvoort

Eerste Pinksterdag Classic Car Morning Zandvoort

Afgelopen jaar vond op 1e Paasdag onder aanvoering van Lions Club Zandvoort een recordpoging plaats om meer dan 1.000 klassieke auto’s op het circuit bij elkaar te krijgen. Het sinds 2002 bestaande record met 948 klassieke auto’s werd helaas niet verbroken, maar de bijeenkomst van honderden klassieke auto’s van vóór 1975 was wel een groot succes en smaakt derhalve naar meer. Daarom zal dit jaar op zondag 23 mei, 1e Pinksterdag voor de tweede maal de ‘Classic Car Morning Zandvoort’ plaatsvinden. Een treffen in de ochtenduren, waarbij honderden klassieke auto’s verwacht worden.

Vanaf 8.30 uur nodigen wij eigenaren van klassieke auto’s uit om naar het circuit te komen voor een fantastische happening. Ook zonder klassieke auto bent u van harte welkom om al dit moois te bewonderen.

Meer informatie is te vinden op: http://www.xs4all.nl/~rpbosma/Liza_Rally/Classic_Cars.html

terug naar voorpagina