• Archief
Oldtimers en elektrische auto’s tijdens Klassikwelt Bodensee

Oldtimers en elektrische auto’s tijdens Klassikwelt Bodensee

Mobiliteit van gisteren en morgen, in het Duitse Friedrichshafen aan de Bodensee worden twee schijnbaar tegenstrijdige werelden voor het eerst in één evenement samengebracht. Aan de ene kant oldtimers en aan de andere kant elektrische auto’s. De twee werelden worden verbonden door het toepasselijke thema “111 jaar elektrische auto”. 

Ongeveer380 exposanten uit tien verschillende landen hebben ingeschreven voor wat inmiddels een van de belangrijkste oldtimerbeurzen van Duitsland is geworden. Er zijn onder andere ook fabriekstands van Alfa Romeo, Audi, Opel en Mercedes-Benz. De beurs wordt gehouden van 3 tot 6 juni.

Meer informatie:  www.klassikwelt-bodensee.de en www.tea-expo.de

terug naar voorpagina