• Archief
Open Oldtimerdag op zaterdag 3 juli in Monnickendam

Open Oldtimerdag op zaterdag 3 juli in Monnickendam

Tijdens de Jubileumweek 655 jaar Monnickendam wordt op 3 juli een groots opgezette ‘Oldtimerdag’ gehouden. De locatie van deze activiteit vindt plaats op de Haringburgwal en het Noordeinde. Beide straten zijn afgesloten voor het overige verkeer. Er zullen dan ook een groot aantal oldtimer bussen, vrachtauto’s, auto’s, bromfietsen, motorfietsen en tractoren te bewonderen zijn.

In principe zijn alle voertuigen van voor circa 1970 welkom. ‘Wij doen dan ook hierbij een oproep aan iedereen die een oldtimer heeft om op 3 juli naar Monnickendam te komen. Alles wat dus rijdt, ploft en puft is van harte welkom op deze Open Oldtimerdag. Alle voertuigbezitters zullen van de organisatie een bordje ontvangen waarop het merk, bouwjaar, cilinderinhoud en eigenaar van de oldtimer op kan worden aangetekend. De vele bewonderaars die naar het evenement zullen komen, worden hierdoor nog beter geïnformeerd over de details van het voertuig’, vertelt Ton Meijer van de organisatie.

Tegelijkertijd houdt de Rotary Monnickendam de bekende Monnickenmarkt rondom de oude Binnenhaven, waar ongetwijfeld ook vele boeken over historische voertuigen tussen zullen zitten. De opbrengst van deze boekenmarkt gaat naar een goed doel.

Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Ton Meijer, tel. 06-52560198.

Bron: Witte Weekblad

terug naar voorpagina