• Archief
VROEM op 12 juni in Joure

VROEM op 12 juni in Joure

150 Klassiekers, oldtimers én hun bezitters staan zaterdag 12 juni centraal op VROEM 2010. De vijftiende editie van het bijzondere evenement is gratis toegankelijk voor zowel deelnemers als bezoekers en staat bol van activiteiten voor jong en oud met auto’s, motoren, brommers, live-muziek, een onderdelenmarkt en diverse attracties voor de jongsten.

Het belooft weer ouderwets gezellig te worden in de winkelstraat met glimmende bolides, ronkende motoren, vriendelijke deelnemers en sfeervolle muziek. Het thema dit jaar is Rock ’n Roll. ’s Ochtends worden de deelnemers ontvangen met koffie en na een gezellig samenzijn klinkt om half tien het startschot voor de themarit door het prachtige Friese landschap met onderweg diverse verassende elementen en een picknick. Na het middaguur worden de voertuigen opgesteld in de Midstraat waarna het publiek toestroomt, de live-muziek wordt ingezet en het feest begint.

VROEM staat al vele jaren te boek als een van de gezelligste oldtimerevenementen van het Noorden en een van de grotere evenementen van de gemeente Skarsterlân. Om die reden trekt het evenement veel deelnemers én bezoekers die zin hebben in een gezellig dagje uit.

Meer informatie is te vinden op: www.vroem.com

terug naar voorpagina