• Archief
Kiwanis Midzomeravond Rally op vrijdag 4 juni

Kiwanis Midzomeravond Rally op vrijdag 4 juni

Op vrijdag 4 juni 2010 organiseert de Kiwanis Club Barneveld voor de vierde keer de midzomeravond rally.
Een evenement, zeker gezien het succes van voorgaande jaren, om niet te missen! Mede door het feit dat de
opbrengst ten goede zal komen aan het project “Alle kinderen moeten stralen”. Door dit project krijgen 50 gezinnen uit de gemeente Barneveld, die langdurig in de bijstand zitten, een compleet verzorgd dagje uit met
Connexxion naar Dierenpark Amersfoort.

Met vele types auto kan weer worden deelgenomen: oldtimers, cabrio’s, klassiekers, semiklassiekers, liefhebbersauto’s, young-timers, hobby-timers en sport-timers. Het is allemaal mogelijk, maar helaas zijn dagelijkse auto’s niet welkom. Het doel is er om een stijvol geheel van te maken. Net als vorig jaar is er de keuze tussen een tourklasse en een iets pittigere sportklasse, zodat het een interessante rally is voor zowel onervaren als ervaren deelnemers. Beide afstanden zullen niet meer dan 80 kilometer bedragen.

Meer informatie is te vinden op: www.kiwanisbarneveld.nl

terug naar voorpagina