• Archief
Zederikse Oldtimerdag zaterdag 12 juni

Zederikse Oldtimerdag zaterdag 12 juni

Samen met de historische tractorenvereniging, een aantal enthousiaste Zederikse ondernemers en vele vrijwilligers wordt op zaterdag 12 juni 2010 de 7e Zederikse Oldtimerdag georganiseerd. Voor deze dag worden bezitters van tractoren, auto’s, vrachtauto’s, motoren, bromfietsen en stationaire motoren uitgenodigd.

Alle motorvoertuigen ouder dan 25 jaar komen in aanmerking. Inmiddels verheugt deze tocht zich een groeiende bekendheid. Niet in de laatste plaats omdat de routes die worden uitgezet voor de verschillende categorieën, door het prachtige groene landschap van de Vijfheerenlanden en Alblasserwaard heen slingeren. Het beroemde groenste hart van Nederland met het schilderachtige en kronkelige rivierenlandschap rond de Lek, de Oude Zederik en de Linge. Prachtig om aan mee te doen. Maar ook boeiend om alleen maar naar te kijken. Op verschillende plaatsen in de route zijn plekken te vinden waar kijkers de prachtigste oldtimers comfortabel aan zich voorbij kunnen laten trekken.

Vooral in de oude dorpskern van Lexmond omlijsten op zaterdag 12 juni diverse gastvrije terrassen, allerlei kraampjes en activiteiten zowel de start als de aankomst van de soms spectaculaire oude voertuigen.

Meer informatie is te vinden op: www.zederikdagen.nl

terug naar voorpagina