• Archief
Rivierland Rally voor Kiwanis op 2 oktober

Rivierland Rally voor Kiwanis op 2 oktober

Kiwanis organiseert op 2 oktober 2010 voor de eerste keer de Rivierenland Rally. De Rivierenland Rally staat voor een dag vol van rijplezier en sportiviteit, omlijst met de geneugten van culinaire fijnproeverij. Doelstelling van de Rivierenland Rally voor Kiwanis is het bijeenbrengen van gelden voor het goede doel dat Kiwanis in 2010 steunt in de regio Tiel: Logeerboerderij De Kleine Perzik te Maurik. Voor u betekent de Rivierenland Rally ook een mooie gelegenheid om te netwerken.

De Rivierenland Rally is geen snelheidsevenement en ook niet georganiseerd voor ervaren rally rijders. Natuurlijk is er voldoende sportieve uitdaging voor de ervaren deelnemers, maar voor de starters is er meer dan voldoende uitleg en begeleiding. Het is een mooie toerrit door het Rivierenland en de Betuwe.

Deelname staat open voor alle auto’s tot bouwjaar 1985 en bijzondere auto’s, cabrio’s en sportauto’s met een recenter bouwjaar.

Meer informatie is te vinden op: www.kiwanis.nl/tiel/

terug naar voorpagina