• Archief
Simca Club viert 26 juni 25-jarig bestaan

Simca Club viert 26 juni 25-jarig bestaan

Eind maart stond in de OldtimerStory op OldtimerNieuws het merk Simca al centraal, nu is het de beurt aan de Simca Automobiel Club Nederland. Deze club is opgericht in 1985 en viert dit jaar dan ook haar vijfentwintigste verjaardag. Dit doen ze met een driedaags kampeerevenement met op zaterdag 26 juni een gezamenlijke bijeenkomst voor de niet kampeerders en de leden van de Simca Matra Sports Club. Deze bijeenkomst duurt van 13.00 uur tot ongeveer 16.00 uur en wordt gehouden bij Peugeot dealer Henk Visscher en zijn medewerkers in Culemborg, met als thema: “Een Simca museum in Nederland”.

Op de bovenverdieping van de showroom staat vanaf deze dag een groot aantal typen Simca’s en Matra’s opgesteld van Topolino tot Chrysler 2L en van 1200 s tot Murena. De fraaiste exemplaren zullen daar tot en met zaterdag 3 juli te zien zijn zodat iedereen die daar belangstelling voor heeft in de gelegenheid is om deze unieke collectie te bekijken.

Meer informatie is te vinden op: www.simcaclub.com

terug naar voorpagina