• Archief
Oldtimer toerrit “Toeren voor leven” zaterdag 18 september

Oldtimer toerrit “Toeren voor leven” zaterdag 18 september

Ziekenhuis St Jansdal organiseert op zaterdag 18 september alweer voor de vierde keer de oldtimer toerrit ‘Toeren voor leven’. Het doel van de rit is onder andere om aandacht te vragen voor orgaan- en
weefseldonatie. De oldtimertoerrit is een onderdeel van de St Jansdaldag. Een groot evenement op het parkeerterrein van St Jansdal. De toerrit is ongeveer 130 km lang enstart tussen 10.00 en 10.30 uur vanaf
de parkeerplaats van het St Jansdal en eindigt omstreeks 14.00 uur. Tussendoor zal er een of twee keer worden gestopt en voor een lunchpakket wordt gezorgd. De eerste deelnemers hebben zich al
aangemeld.

Wilt u mee rijden? Het inschrijfgeld voor de toerrit bedraagt vijfendertig euro per auto en is voor het goede doel. Voor inschrijving en meer informatie kunt u terecht op: www.stjansdal.nl/toerrit. Als u vragen heeft, kunt u ook contact opnemen met Elles Bakker, medewerker PR&Communicatie, telefoon: 0341-463696 of per mail ea.bakker@stjansdal.nl.

terug naar voorpagina