• Archief
Cars & Charity op 12 september Bergen op Zoom

Cars & Charity op 12 september Bergen op Zoom

Zondag 12 september wordt het 1e Rotary evenement Cars & Charity gehouden. De organisatie is in handen van de Rotary Club Bergen op Zoom Noord. Cars & Charity is een toertocht met historische en andere bijzondere auto’s. Het evenement valt samen met de Nationale Monumentendag.

Vanuit het historische stadscentrum van Bergen op Zoom (Beste Binnenstad 2008-2009) vertrekken de deelnemers voor een mooie rit door West Brabant en Zeeland. Na een lunch onderweg keren de deelnemers weer terug in het centrum van Bergen op Zoom. Zoals de titel al verrraad is er een goed doel aan het evenement verbonden. De opbrengsten van dit sponsorevenement komen ten goede aan de Gehandicaptenzorg in West Brabant.

Meer informatie is te vinden op: www.carsandcharity.com

terug naar voorpagina