• Archief
5 september CabrioTour in de Nederlands-Belgische grensstreek

5 september CabrioTour in de Nederlands-Belgische grensstreek

Op zondag 5 september 2010 organiseert CabrioTour een nieuwe tour in de Nederlands-Belgische grensstreek. De tour is ongeveer 120 kilometer lang en start en eindigt in de omgeving ten zuiden van Eindhoven. De deelnemer zullen met hun cabrio’s meerdere malen de grens met België passeren, paspoort meenemen dus.

De grensoverschrijdende route voert door dit Bourgondische gebied via prachtige rustige wegen door grote bossen en gezellige dorpjes, maar ook langs verstilde abdijen en imposante kastelen, waardoor tijd lijkt te staan. Onderweg zorgt het team van CabrioTour voor een uitdagende routebeschrijving en verrassende aspecten, de organisatie belooft dat de deelnemers zich niet zullen vervelen!

Meer informatie is te vinden op: www.cabriotour.nl

terug naar voorpagina