• Archief
63.000 Mercedes Benz-onderdelen

63.000 Mercedes Benz-onderdelen

Eigenaren en liefhebbers van het merk Mercedes Benz oldtimers weten als geen ander dat sommige onderdelen om hun oldtimer op de weg te houden soms lastig te vinden zijn. We praten hier dan over de Mercedes Benz-modellen die tussen 1946 en 1975 het levenslicht hebben gezien. Om de oldtimers van “Das Haus” op de weg te houden heeft het Duitse bedrijf Niemöller maar liefst een programma van 63.000 onderdelen voor in totaal 28 verschillende modelseries (ook voor de W115 en W123) in de aanbieding. Het programma omvat zowel de nog leverbare originele Mercedes Benz onderdelen als ook 1600 onderdelen die door Niemöller worden gefabriceerd. Daar zit vast net dat ene gezochte onderdeel bij. Het mooiste is nog wel dat de Merdeces Benz niet meteen gestart hoeft te worden om naar het Duitse Mannheim af te reizen. Niemöller beschikt namelijk ook over een uitgebreide webshop. Het is maar dat u het even weet.

www.niemoeller.de

terug naar voorpagina