• Archief
Old-Timer Festival Blaricum 12 september

Old-Timer Festival Blaricum 12 september

De Lionsclub Blaricum-Laren organiseert op zondag 12 september voor de elfde keer het befaamde Lions Old-Timer Festival in het centrum van Blaricum. Het 10e Old-Timer Festival, het tweede lustrum, was vorig jaar een groot succes. Dankzij de gulle financiële bijdragen van nieuwe hoofdsponsor VPV Bankiers en van de vele andere sponsors was de Lions Club Blaricum-Laren in staat een bedrag van 40.000 euro te verdelen over een viertal goede doelen.

De opbrengsten zullen dit jaar worden geschonken aan: Wings of Support, Stichting Mzamomhle, Zorgboerderij ‘t Werkpaert in Blaricum en voor de wederopbouw van Haiti. Dit daverende klassieker auto evenement zal op 12 september om 11.30 uur van start gaan, waarbij de deelnemers van ongeveer 100 verschillende oldtimers kunnen kiezen tussen een sportklasserit (met verhoogd wedstrijdelement), een toerrit (meer ontspannen) en een categorie voor Oldtimers van voor het jaar 1950, waarbij een snelheidsbeperking geldt.

De ludieke Dorpslunch, afgelopen twee jaar een groot succes, zal weer om 13.00 uur van start gaan in het midden van het Oldtimerfestivalterrein. Er zal een skelterbaan zijn, waar vooral de jeugdige bezoekers zich kunnen uitleven en voor de prijsuitreiking om 17.00 uur zal er weer een veiling plaatsvinden van allerlei interessante zaken.

Meer informatie en opgeven via www.lions-otf.nl.

terug naar voorpagina