• Archief
Oldtimers tijdens Diekdag Middelharnis 13 augustus

Oldtimers tijdens Diekdag Middelharnis 13 augustus

De gezellige Diekdagen in het centrum van Middelharnis zijin vrijdag weer van start gegaan. Vijf middagen en avonden met diverse kinderattracties en vrolijke looporkesten. De Diekdagen zijn van 9 juli tot en met 13 augustus, beginnen om 12.00 uur en zijn 21.00 uur weer afgelopen.

De laatste, oftewel de vijfde Diekdag, is op 13 augustus. Deze dag is gereserveerd voor de oldtimers. Overal uit het land komen mensen deze dag naar het centrum van Middelharnis om hun ‘gouden koets’ aan het winkelende publiek te laten zien. Tussendoor maken ze een rondje op een deel van het eiland om ook in andere dorpen hun glimmende trots te laten zien.

Meer informatie bij VVV/ANWB, Vingerling 3 te Middelharnis.

terug naar voorpagina