• Archief
Oldtimer Tourtocht Wiejese Diekdaegen 5 september

Oldtimer Tourtocht Wiejese Diekdaegen 5 september

Als onderdeel van de Wiejese Diekdaegen staat op zondag 5 september de Sallandtours-CarXpert van Gurp Oldtimer Tourtocht gepland. De organisatie is op zoek naar rijdende klassiekers van 25 jaar en ouder en kunnen een groot aantal automobielen plaatsen (maximaal 50), maar daarnaast kunnen ook een aantal klassieke motoren en scooters deelnemen.

Het programma ziet er als volgt uit:
Vanaf 10.30 uur verzamelen de deelnemers zich bij het gebouw van drumband Beatrix aan de Industrieweg in Wijhe; hier wordt ingeschreven en krijgt iedereen een lunchpakketje
Na een kopje koffie of thee gaat iedereen individueel op weg (het is een gezelligheidsrit, dus geen snelheidsrit – de snelheid is ca. 35 km per uur).
Onderweg is er een rustplek met een leuke bezienswaardigheid.
De deelnemers zijn aan het begin van de middag terug in Wijhe, waar de voertuigen en de tweewielers – ter bezichtiging – in het centrum worden opgesteld.

Er zijn enkele prijsjes beschikbaar en de deelname en faciliteiten gelden ook voor meerijdende gezinsleden. Deelname is geheel voor eigen risico.

Er wordt een eigen bijdrage (€ 5,00 per persoon, kinderen t/m 12 jaar zijn gratis) gevraagd. De organisatie zorgt voor een rallyschildje, lunchpakketje, kopje koffie, e.d.

Voor meer informatie: www.diekdaegen.nl

terug naar voorpagina