• Archief
Europeesche Tourtocht 26 september in Zandvoort

Europeesche Tourtocht 26 september in Zandvoort

Op zondag 26 september wordt tijdens het Nationaal Oldtimer Festival in Zandvoort de Europeesche Verzekeringen Klassieker Tourtocht verreden. Vanaf twee startlocaties vertrek je voor 2 uur oldtimer plezier. De finish is op Circuit Park Zandvoort, waar een parkeerplaats is gereserveerd op de paddock. Tijdens de tocht komen er diverse spelopdrachten aan bod, waarbij leuke prijzen te winnen zijn.

Verzameltijd is tussen 08.00 & 08.30 uur op de door jezelf gekozen startlocatie, waarbij iedere equipe wordt voorzien van een een goody bag. Kosten voor deelname bedragen € 35,- euro per equipe bestaande uit 2 personen. Deelname aan de tourtocht geeft tevens recht op gratis toegang voor het Nationaal Oldtimer Festival voor 2 personen en een oldtimer t.w.v. € 16,- euro per persoon.

Na afloop van de tourtocht zijn er diverse activiteiten op Circuit Park Zandvoort en wordt de winnaar van de spelopdrachten bekend gemaakt. Voor inschrijvingen of meer informatie bezoek de website www.nationaaloldtimerfestival.nl

terug naar voorpagina