• Archief
17e Oldtimerdag Medemblik 8 augustus

17e Oldtimerdag Medemblik 8 augustus

De traditionele Oldtimerdag Medemblik staat al weer voor de 17e keer op de kalender. Net als voorgaande jaren belooft het weer een mooie dag te worden met een grote opkomst aan oldtimers. Mede door de gezellige sfeer en de ambiance die de Nieuwstraat uitstraalt is de publieke opkomst altijd groot. Deelname en de toegang is zoals elk jaar gratis. Op het programma staat om te beginnen de rondrit die 10.45 uur zal aanvangen zodat rond 12.00 uur de oldtimers de Nieuwstraat weer inrijden waar ze het opstellen beginnen.

Ook de Veteranen Motoren Club zal weer van de partij zijn en we zullen het programma aanvullen met meerdere attracties die nog in ontwikkeling zijn.

Meer informatie is te vinden op: www.evenementenmedemblik.nl

terug naar voorpagina